Foto's van de vorige editie

Activiteiten

De volgende activiteiten kunnen voorkomen in een Fourteen Model Experience. In de uitnodigingsmail staat het exacte dagprogramma!

Catwalk training

Een van de belangrijkste zaken als model is dat jij jezelf goed kan presenteren op de catwalk. Je houding, pose en loopje moet perfect zijn. Van de snelheid tot je houding. Het kleinste verschil maakt het grootste verschil. Op hakken dien je elegant en ontspannen te kunnen lopen terwijl je bijv. bij Victoria Secret wat sexier loopt.

Leren hoe je jezelf presenteert bij een casting

Castings duren soms maar 10 seconden, nadat je natuurlijk uren hebt moeten wachten tot je aan de beurt was. In die 10 seconden moet jij de klant weten te overtuigen om jou te boeken. Houding, persoonlijkheid, attitute.

Workshop huidverzorging/make-up

We zeggen altijd dat een model geen make-up op mag maar daarmee bedoelen we dat je dus danig weinig make-up op doet dat het niet lijkt alsof je make-up op hebt maar je countouren wel goed uitkomen en oneffenheden niet zichtbaar zijn. Tijdens deze activiteit leer jij alles over hoe jij jouw huid goed verzorgd en hoe je jezelf het beste kan presenteren.

Professionele fotoshoot

Om jezelf aan een klant te kunnen presteren is het van belang dat je over een portfolio bezit. Onze make-up artists maken je op waarna onze professionele fotograaf verschillende portret foto's van je maakt, die je ook opgestuurd krijgt.

Sportactiviteit

Als model is het erg belangrijk dat je altijd fit en gezond bent. Het begint met actief bewegen. Wij zullen jouw conditie op de proef stellen tijdens een modellenworkout met Paultje Column.

Bewust zijn van je voeding

Evenals het sporten is gezond eten ook erg belangrijk. Tijdens deze workshop leer jij wat gezond is om te eten en wat er voor slechte dingen in de algemene producten zitten. Het is hier niet de bedoeling om jou op een diet te zetten maar bewust te maken van gezond en ongezond eten.

Aanwezige modellenbureaus

De lijst wordt nog aangevuld

Deelname is gratis.

Meld jezelf snel aan!