Huisregels Fourteen Model Academy

Je bent van harte welkom bij Fourteen Model Academy. Wij hanteren huisregels ter bevordering van een prettige sfeer. De huisregels en voorwaarden zijn te vinden op www.fourteenmodelacademy.com en zijn in te zien bij de receptie van Fourteen Model Academy.

Fourteen Model Academy heeft als doel om aspirant modellen te laten informeren over het modellenwerk en de kans te bieden om ontdekt te worden. Fourteen Model Academy kan niet garanderen dat het model in de smaak valt bij opdrachtgevers of de agenten. Fourteen Model Academy fungeert niet als bemiddelaar, talent scout of werver.

Deelnemers onder de 18 jaar verklaren toestemming te hebben van hun ouders om deel te nemen en gaan ermee akkoord dat de ouders geen toegang hebben tot het evenement tijdens de introductie en voorbereiding. Ouders, vrienden en andere familie kunnen op sommige evenementen de mogelijkheid krijgen om de catwalk show bij te wonen. Afhankelijk van de organisatie en locatie kan Fourteen Model Academy bezoekers aan de catwalkshow entree berekenen, kaartjes dienen altijd vooraf gereserveerd te worden, er zijn beperkte plaatsen en op = op. Tijdens sommige evenementen kunnen entreekaarten ook aan de receptie gereserveerd worden. Deelname voor de modellen is ten alle tijden kosteloos.

De deelnemers zullen zich representatief kleden zoals aangegeven wordt in de uitnodigingen. De kledingvoorschriften zijn: strakke outfit, waar je lichaam goed in uit komt. Nette schoenen, vrouwen hakken, donkere kleding (zwart / donkerblauw). Geen make-up op.

De deelnemers respecteren de keuzes van de model scouts.

Door aanwezig te zijn geef je toestemming aan Fourteen Model Academy dat je gefilmd mag worden en foto’s gebruikt mogen worden voor promotionele doeleinden van Fourteen Model Academy.

Fourteen Model Academy behoudt zich het recht om toegang te weigeren of ontnemen voor deelnemers en bezoekers wanneer deze zich niet aan de algemene richtlijnen houden, zich niet aan de huisregels houden.

Fourteen Model Academy, sponsors en partners kunnen op geen wijze aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal van bezittingen of enige andere schade dat deelnemer of bezoeker ondervindt aan deelname van een evenement van Fourteen Model Academy. Deelname is volledig op eigen risico en eigen initiatief.

- Bezoekers onder invloed van alcohol of drugs wordt de toegang ontzegd.

- Om veiligheidsredenen kunnen bezoekers worden gefouilleerd. Bezoekers dienen hieraan hun medewerking te verlenen.

- Bezoekers dienen in het belang van de veiligheid te allen tijde aanwijzingen van het personeel van Fourteen Model Academy op te volgen.

- Het is verboden om binnen te roken.

- Het is niet toegestaan om andere bezoekers hinderlijk, agressief, discriminerend of intimiderend te bejegenen.

- bij Fourteen Model Academy is het niet toegestaan om zonder toestemming professionele camera- of opname apparatuur te gebruiken.

- Het is bij Fourteen Model Academy niet toegestaan om:

  • Dieren mee te nemen;

  • Te handelen in soft- en harddrugs;

  • Vernielingen, vandalisme en/of diefstal te plegen. Eventueel veroorzaakte schade wordt verhaald op de veroorzaker(s)

  • Zonder toestemming promotiemateriaal te verspreiden in en om het gebouw;

  • Deelnemers te werven voor concurrerende organisaties.

- Bij overtreding van onze huisregels vervalt de geldigheid van het entreebewijs en/ of lidmaatschap en wordt de toegang voor een bepaalde periode ontzegd. Bij overtreding van onze huisregels hebben bezoekers geen recht op restitutie van entree- en/of lidmaatschapsgelden.

- Bij constatering van ernstige overtredingen worden bezoekers aangehouden en overgedragen aan de politie. Bij constatering van strafbare feiten wordt aangifte bij de politie gedaan.

- Vragen en opmerkingen kunnen gemaild worden naar: info@fourteenmodelacademy.com